Kleine of grote helden van het vaderlandse lied, geven zich helemaal over aan de Nederlandse sound

Waterloos on tour is inmiddels een begrip, in de Huize Maas te Groningen, na 5 jaar
2 juli 2019
Tineke Bos heeft de oneerlijke strijd moeten staken, maar kijkt vanaf de horizon over de muzikale zee mee
4 juli 2019

Kleine of grote helden van het vaderlandse lied, geven zich helemaal over aan de Nederlandse sound

De Nederlandse helden in Nederland muziekland, zijn gelukkig en geven met bloed, zweet en tranen alles, als het om het vaderlandse lied gaat.

In het verleden zijn vele kleine helden van het vaderlandse lied, uitgegroeid tot grote jongens of meiden in Nederland muziekland, die de hitlijsten tegenwoordig aanvoeren.

Het nationale publiek, geniet met volle teugen van het Hollandse product, of dit nu is op een bruiloft, waar hevig gedanst wordt of in een feesttent, waar het nationale publiek aanwezig is om de grondvesten te laten trillen, het dak eraf te blazen en te zakken naar de grond.

In Nederland muziekland, komen de Nederlandse helden graag naar het nationale publiek toe op de landelijke podia en het publiek komt graag naar hun helden toe, want in Nederland muziekland kunnen de helden en het publiek niet zonder elkaar.

Op elke heldere blauwe dag, weten de helden van het vaderlandse lied de vleugels verder te spreiden in Nederland muziekland, de volgende helden zijn klaar om op de wolken weg te zweven.

Comments are closed.