Hoe het in Nederland muziekland is geweest, met de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, zal het de komende tijd niet worden

In Nederland muziekland, wordt het eerst niet mooier voor de Nederlandse helden van het vaderlandse lied
11 juni 2020
Nederland Muziekland is de corona maatregelen langzamerhand zat, het begint volledig uit de klauwen te lopen
15 juni 2020

Hoe het in Nederland muziekland is geweest, met de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, zal het de komende tijd niet worden

De doodgewone man van het Nederlandse volk, heeft het Nederlandse lied tot heden fantastisch gesteund en de Nederlandse helden van het vaderlandse lied niet laten vallen.

Vanaf vandaag begint het aftellen voor de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, 1 juli is grote stap vooruit in het nieuwe normaal en worden bijenkomsten mogelijk verhoogd van 30 naar 100 personen (hier kan een Nederlandse held van het vaderlandse lied, het programma ieder geval op af stemmen).

De optredens voor 100 personen zullen 1,2,3 nog geen zoden aan de dijk zetten, maar het is een geluk dat er deuren langzaam verder open gaan en andere deuren weer dicht gedaan worden.

Met de zomer in het verschiet, willen de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, het nationale volk weer recht in de ogen kijken, om recht uit het hart, het Nederlandse lied van de daken te schreeuwen.

De Echo van het Nederlandse lied moet extreem hard, gaan klinken, op de stranden waar de bikini’s van de vrouwen vol zand zitten, in de kroegen, waar de grondvesten staan te trillen, In de tent waar het dak eraf knalt en op de openbare pleinen waar iedereen bij kan zijn om te genieten van het Nederlandse lied.

De volgende Nederlandse helden van het vaderlandse lied, staan klaar voor het nationale publiek, om hun song van de daken te schreeuwen en hopen dat het nationale publiek niet hun mond houd, maar luidkeels meezingt.

Comments are closed.