Het Nederlandse lied is niet meer weg te denken, daarom gaan de Nederlandse helden van het vaderlandse lied door en dit is het bewijs

Vijfjarig bestaan feestduo Joahn & Alex uitbundig gevierd JOP Oosterpark te Groningen
2 september 2019
Het vaderlandse lied, betekent alles voor de Nederlandse helden en daar mag best op geproost worden
4 september 2019

Het Nederlandse lied is niet meer weg te denken, daarom gaan de Nederlandse helden van het vaderlandse lied door en dit is het bewijs

Lang zullen de Nederlandse hits in het geheugen gegrift staan:

  • De Nederlandse hits van het heden van toen, die men nog allemaal herinnerd.
  • De hits van nu, die luidkeels meegezongen wordt door het nationale publiek.
  • De hits waar men nog op moet wachten, maar nooit lang duurt, omdat de muzikale visvijver vol zit met met nationale helden van het vaderlandse lied.

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, hebben allemaal liefde voor het vak en zingen vol passie vuur het Nederlandse lied, Dat is echte liefde!

Het leven van een Nederlandse held, van het vaderlandse lied is altijd, niet even makkelijk, want in Nederland muziekland ligt de lat extreem hoog.

Om aan de top van de muzikale berg te blijven, moet de Nederlandse held van het vaderlandse lied niet achteromkijken, maar doorgaan met het leven, zodat kleine Noëlle kan blijven genieten van de Hollandse hits.

De volgende helden van het vaderlandse lied, slaan spijkers met koppen en komen met de nieuwe muziek van heden, die vele harten bij het nationale publiek doet smelten.

Comments are closed.