Het Nederlandse lied, in Nederland muziekland is weer onder het nationale volk, die het vaderlandse lied op handen draagt

Duizend sterren van het vaderlandse lied, waar het nationale publiek trots op is, stralen aan de hemel, om het Nederlandse lied te laten weerklinken
13 oktober 2021
De Nederlandse helden van het vaderlandse lied hebben afgelopen anderhalf jaar alles gegeven, om het hoofd boven het maaiveld
20 oktober 2021

Het Nederlandse lied, in Nederland muziekland is weer onder het nationale volk, die het vaderlandse lied op handen draagt

Vanaf vandaag, nu de deuren, na anderhalf jaar gesloten te zijn geweest i.v.m. een pandemie, weer voorzichtig open gaan, leven de helden van het vaderlandse lied op, als nooit tevoren, in Nederland muziekland.

Niemand in de artiesten en evenementen wereld wist hoe lang het zwaard van Damocles boven Nederland muziekland zal hangen.

Nu de helden van het vaderlandse lied en het nationale publiek, die het Nederlandse lied op handen draagt, samen hun hoofd, schouder, knie en tenen er onder zetten, om zo snel mogelijk terug te keren naar het oude normaal, het liefst morgen.

Het is niet overbodig om te zeggen, nu de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, met volle passie en vuur in volle pracht en kleur om op de wolken weg te zweven van de Nederlandse muziek.

Iedereen in Nederland muziekland, als jij en ik weten, dat het Nederlandse lied, de zwaarste klap overleeft heeft en onderaan de berg begint, om zo snel als het kan aan de top te staan.

De volgende Nederlandse helden van het vaderlandse lied, willen deze feestvreugde, graag met het nationale publiek delen.

Comments are closed.