Het Nederlandse lied hoort erbij, vol geloof, hoop en liefde weten de helen van het vaderlandse lied dit van de daken te schreeuwen

Kleine jongens en meiden groeien uit binnen Nederland muziekland, tot grote helden van het Vaderlandse lied.
2 oktober 2019
Zondag 6 oktober staat Oog-TV vanaf 18.00 in het teken van de Feestweek in zuidbroek, met de Waterloos on Tour
4 oktober 2019

Het Nederlandse lied hoort erbij, vol geloof, hoop en liefde weten de helen van het vaderlandse lied dit van de daken te schreeuwen

De Nederlandse muziek klinkt mooier dan ooit in Nederland muziekland en scoort hoge ogen.

De Nederlandse helden nemen het vaderlandse publiek, telkens weer mee door een reis in de tijd, naar het mooiste wat het vaderlandse publiek kan voelen, het Nederlandse lied.

Als de dunne lijnen zijn gespannen en de twijfels bij de Nederlandse helden zijn verdwenen om de vleugels verder te spreiden, straalt het Nederlandse lied, geloof, hoop en liefde uit, een stap terug voor de helden van het vaderlandse lied is dan ook geen optie.

Na vele wijze lessen weten de helden van het vaderlandse lied, overal met trost en passie, de grondvesten te laten trillen, Nederland kan niet meer zonder het Hollandse lied, het Nederlandse lied hoort erbij.

Nederland heeft met volle trots, het vaderlandse lied in hun hart gesloten, hier mag best op geproost worden, Skol en Cheers, zal ik maar zeggen.

De volgende helden van het vaderlandse lied, willen hoge ogen gooien in de Nederlandse charts, zodat hun naam niet vergeten wordt.

Comments are closed.