Het Nationale publiek is trots op de vaderlandse helden in Nederland muziekland, want wat is de Nederlandse muziek mooi

De Nederlandse helden van het nationale product, weten hoe mooi het vaderlandse lied kan klinken, waar de helden verliefd op zijn.
6 juni 2019
De Waterloos zijn klaar om on tour te gaan, woensdag 19 juni zal het dak in Zuidbroek eraf knallen
11 juni 2019

Het Nationale publiek is trots op de vaderlandse helden in Nederland muziekland, want wat is de Nederlandse muziek mooi

Wat kan het Nederlandse lied mooi zijn, nadat de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, nachten hebben liggen dromen, weten de helden wat hun te doen staat.

Het is net autocross, maar dan anders, want, Nederlandse helden van het vaderlandse lied, willen het liefst met gierende banden, in de hoogste versnelling, de charts bereiken, op de hoogste positie.

Verder willen de Nationale helden in elke feesttent, kroeg of podia, waar geen stoelen staan de grondvesten laten trillen en het dak eraf laten knallen.

Dit is waarom de adrenaline bij de vaderlandse helden, van het Nederlandse lied, niet tot rust wil komen en weten de helden van het vaderlandse lied drommels goed wat ze doen.

Soms weten de helden van het vaderlandse lied, het nationale publiek, met een levenslied over de verboden liefde, diep te raken, een andere keer is het een feestnummer, waar je helemaal los op kan gaan.

Het maakt het Nederlandse publiek, dan ook geen reet uit, want het Nederlandse lied is in het hart gesloten, bij het nationale publiek.

Na nachten wakker hebben gelegen, is de tijd voor de volgende helden van het vaderlandse lied gekomen om te laten horen, hoe mooi Nederland muziekland is.

Comments are closed.