Helden van het Nederlandse lied geven zich voor de volle honderd procent en gaan ervoor om de grondvesten te laten trillen

Alleen blije gezichten bij Uurtje Waterloo, Een Nederlandstalig platvorm, waar de Nederlandse muziekhelden zich thuis voelen.
8 februari 2019
Nederlandse helden van het vaderlandse lied, zijn trots als een pauw, met hun nieuwe song en op het nationale publiek
12 februari 2019

Helden van het Nederlandse lied geven zich voor de volle honderd procent en gaan ervoor om de grondvesten te laten trillen

Alle Nederlandse helden van het vaderlandse lied gaan ervoor en willen het Nederlandse muziekleven onder geen beding overdoen.

Het moment suprême van de Nederlandse helden is het moment dat de nieuwe CD-Release plaatsvindt in het café of de feesttent.

Op het feest moet het dak eraf knallen en de grondvesten trillen onder het genot van een lekker drankje, wat vaak geen leidingwater is.

De meeste Nederlandse helden van het vaderlandse lied, waar het nationale volk weg van is en in hun hart hebben gesloten.

Een heel klein beetje dronken is dan ook geen schande, want als er iets te vieren valt moet er ook geproost worden.

Een CD-Release is de kers op de taart, voor de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, die met bloed, zweet en tranen, gewerkt hebben aan de nieuwe song, die vol passie en vuur van de daken geschreeuwd wordt.

De volgende helden die de CD-Release achter zich hebben gelaten om vervolgens de charts te bestijgen zijn.

Comments are closed.