Grondvesten staan te trillen met heropening van Café Cheers door medewerking van Michael Pigge

De Uurtjes Waterloo zijn voorbij gevlogen met gierende banden in de Hoogste versnelling
10 februari 2018
De Carnaval is weer zo goed als voorbij, je kan immers niet altijd zestien zijn, maar het leven van de helden van de Nederlandse muziek draait gewoon verder op volle toeren
12 februari 2018

Grondvesten staan te trillen met heropening van Café Cheers door medewerking van Michael Pigge

Groningen is een Bruin Café rijker, waar de Hollandsche muziek in het weekend hoog in het vaandel staat.

Afgelopen zondag 11 februari was de heropening van gezellige bruine Café Cheers aan de turfsingel te Groningen, waar massaal het Groninger publiek op afstroomde.

De Gastheer van het bruine Café Cheers is Gerard van Voorn, wie geen onbekende is in de Groninger Horeca, Het leek dan ook een reünie, maar de werkelijkheid ligt anders.

Groningen mist het format van een echt ouderwets bruin café, Gerard is hier op ingehaakt en laat Groningen weer tot leven komen met een nostalgisch Bruin Café, waar iedereen zich welkom voelt.

Met de heropening van het bruine café Cheers werd het publiek verwelkomt door de Vrolijke, gezellige zanger Michael Pigge die de grondvesten in Groningen liet trillen.

In het gezellige bruine Café Cheers werd er lustig op los gedanst en luidkeels meegezongen met Michael Pigge.

Gezelligheid kent geen tijd, maar het ouderwetse gezellige bruine café in Groningen aan de Turfsingel is een feit, waar het tot in de latere uren gezellig bleef.

 

Comments are closed.