Ellen Jannink wil met de nieuwe singel, het succes nogmaals overdoen, wat ze met vorige bereikt heeft

Eindeloos is de liefde voor het Nederlandse lied van de Vaderlandse helden, die het Nederlandse lied een warm hart toedragen
11 juni 2018
De vader van de Nederlandse volkszanger Frans Duijts is dinsdagavond 12 juni overleden
13 juni 2018

Ellen Jannink wil met de nieuwe singel, het succes nogmaals overdoen, wat ze met vorige bereikt heeft

Bij de vrolijke, sympathieke en goedlachse, Overijsselse allround, pop-rock zangeres Ellen Jannink uit Olst, komt het excentrieke rauwe stemgeluid, recht uit haar hart.

Na ruim tien jaar, heeft de allround Pop/rock Zangeres Ellen van diverse pop/rock bands, de vaste wal van het Nederlandse lied met haar solocarrière weten te bereiken.

Het Nederlandse publiek, is in Ellen gaan geloven en trots op de Nederlandse zangeres met haar geheel eigen stemgeluid en heeft de zangeres in de armen gesloten.

Na het succes afgelopen jaar met de single Jij gelooft in mij, kan een waardig vervolg niet uitblijven, waar de zangeres naarstig naar op zoek was, de verlossing kwam uit geheel onverwachte hoek voor Ellen.

De Regisseur/cameraman Frank Swenne, die verantwoordelijk voor de clip Jij gelooft in mij is, heeft de nieuwe singel “Overdoen” geschreven en stuurde een ingezongen gitaarlijntje naar de zangeres.

De nieuwe singel overdoen is vol enthousiasme ontvangen door Ellen en op het lijf geschreven en ziet de nieuwe singel als waardige opvolger.

In samenwerking met Arjan Venemann, wordt de singel overdoen gelanceerd en is een catchy, zwoele, ritmische, zomerse, song, overgoten met een excentrieke, rauwe melodieuze rocksound die we van Ellen kennen.

Comments are closed.