Dikdakkers zetten brandweermensen in een feestelijk zonlicht, met hoofdprijs een optreden in de kazerne

In 2020 is het de beurt aan het Nederlandse lied om alle records te breken, samen met de vaderlandse helden, waar Nederland trots op is
16 januari 2020
Iedereen houdt van het Nederlandse lied en zijn helden, of dit nu gaat om de buurvrouw, de vrijgezel, of de bierverslindende man
18 januari 2020

Dikdakkers zetten brandweermensen in een feestelijk zonlicht, met hoofdprijs een optreden in de kazerne

De Dikdakkers , bestaande uit Anton Geerts en Hans voogd behoeven geen introductie meer bij het nationale publiek.

Elke singele die de Dikdakkers lanceren, is een groot succes, met de nieuwe single: ik ben een brandweerman ta tu ta tu, gaan de Dikdakkers opzoek naar de leukste brandweerman en -vrouw!

Het feestnummer ‘ik ben een brandweerman ta tu ta tu’ van de dikdakkers is de aanleiding om opzoek te gaan naar de leukste brandweerman en -vrouw.

Via o.a. de social mediakanalen van de dikdakkers kunnen de suggesties voor bijvoorbeeld de leukste, beste of heldhaftigste man/vrouw worden ingestuurd.

Uiteindelijk zal het feestduo duo De Dikdakkers, bij diegene in de kazerne een optreden verzorgen! 

De brandweer is momenteel erg in het nieuws vanwege de grote branden in Australië en bovendien is het een beroep bij en ieder bekend en ontzettend belangrijk.

Tijd voor de Dikdakkers, deze werkgroep een keer te belichten en te bezingen.

De Dikdakkers zouden de Dikdakkers niet zijn als het geen feestnummer zou worden. ‘ik ben een brandweerman ta tu ta tu’ is gemaakt door Niels Lingbeek en is vanaf nu via alle downloadportals te verkrijgen. 

Comments are closed.