De zomerstop nadert voor Uurtje Waterloo, a.s vrijdag 20 april, Laatste reguliere uitzending Uurtje Waterloo

Helden van Nederlandse lied voelen zomer in hun hart en stralen dit uit naar het Nederlandse lied.
15 april 2018
De Bella Donna geloofd, door firma list en bedrog, dat John Eeltink een ander heeft, hou nou toch op
16 april 2018

De zomerstop nadert voor Uurtje Waterloo, a.s vrijdag 20 april, Laatste reguliere uitzending Uurtje Waterloo

Wat kan een seizoen van Uurtje Waterloo, toch snel voorbijgaan, a.s. vrijdag is al weer de laatste uitzending van het gezellige, vrolijke, hilarische Uurtje Waterloo van 21.00 tot 23.00 bij Radio Oog, waar de helden van de Nederlandse muziek met een warm hart ontvangen worden.

Het team van Uurtje Waterloo neemt uiteraard in stijl afscheid van het winterseizoen op de radio, om fris aan het nieuwe seizoen, op 7 september te beginnen, wat uiteraard weer lachen, gieren en brullen wordt.

De helden van het Nederlandse lied zijn vanaf 7 september, ook weer van harte welkom bij Uurtje Waterloo op de radio en zullen warm ontvangen worden door het gehele team van Uurtje Waterloo, om met gierende banden, vol gas in de hoogste versnelling, de grondvesten van het Vaderlandse lied te laten trillen en over hun allernieuwste songs te vertellen.

In het zomerseizoen zal het team van Uurtje Waterloo niet stilzitten de Waterloos gaan dit Jaar weer on tour, waarvoor de voorbereidingen in volle gang zijn, zo kan het zomaar zijn dat u het Team van Uurtje Waterloo treft op woensdag 13 juni in de feesttent te Zuidbroek en op 24 oktober in de Huize Maas te Groningen.

Op iedere 1ste en 3de zondag van de maand zullen het hele zomerseizoen door de Waterloos on tour te zien zijn bij Oog Tv, vanaf 18.00 uur

Comments are closed.