De Vlaamse zangeres Sylvia Garcia weet waar ze heen wil, de Nederlandse muziekwateren binnenvaren

Buddy Vedder, ex-GTST acteur, gaat los als held van het vaderlandse lied in Nederland muziekland
10 september 2018
Waterloos on tour 2018 staat voor de deur, met pijn in het hart neemt de Waterlooshow afscheid van de Waterloos on tour 2017
13 september 2018

De Vlaamse zangeres Sylvia Garcia weet waar ze heen wil, de Nederlandse muziekwateren binnenvaren

De goed uitziende Vlaamse zangeres Silvia Garcia uit Grimbergen, die door het publiek in de armen is gesloten en op het punt staat door te breken, is fantastisch goed bezig om haar vleugels te spreiden en voet aan vaste wal te zetten.

De Vlaamse binnenwateren, zijn voor Silvia te klein geworden, met volle trots heeft Silvia de ankers gelicht en is Nederland muziekland binnengevaren, waar Silvia haar nieuwe singel “Waar ga je heen” kracht en luister bijzet.

Sylvia heeft een breed repertoire van Vlaamse pop, Vlaamse dance, Engelstalig, maar zeker Nederlandstalig heeft haar gegrepen.

Nu is de tijd gekomen, na twee eerdere songs, dat Nederland beter kennis gaat maken met Sylvia Garcia, zodat ze de Vlaamse zangeres nooit meer zullen vergeten.

Silvia Garcia is samen met het productieteam afgereisd naar het zonnige Spanje , voor de singel waar ga je heen, een swingende, zwoele, krachtige, opzwepende sound, overgoten door Spaanse Gitaren en Latino Brass en ondergedompeld in een cool, vette dance beat.

Comments are closed.