De nieuwe single van Maria Louise klinkt oud en vertrouwd zoals tijdens de tango der liefde, vroeger in de jaren zeventig

Nederlandse helden van het Nationale lied, vechten om niet zonder vrienden komen te zitten in de nationale muziek vijver
4 november 2018
Het Nationale publiek is trots op de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, die aan de hemel staan
6 november 2018

De nieuwe single van Maria Louise klinkt oud en vertrouwd zoals tijdens de tango der liefde, vroeger in de jaren zeventig

De altijd vrolijke, enthousiaste en getalenteerde zangeres Maria Louise heeft het Paradijs van het levenslied ontdekt in de Nederlandstalige muziekvijver en is verliefd geworden op het Nederlandse lied.

Maria Louise weet sinds, dat ze een muziekwedstrijd heeft weten te winnen, dat het bloed als zangeres door de aderen vloeit en weet sindsdien haar vleugels te spreiden en voet aan vaste wal te zetten in Nederland muziekland.

Na een warme hete zomer, met bloed, zweet en tranen, is de tijd gekomen voor de zwoele warme herfst en weet Maria Louise met gevoel en passie, vol trots en overgaaf, de nieuwe singel “Zoals vroeger”, kracht bij te zetten.

De nieuwe singel zoals vroeger is een, levenslied met een krachtig, warm, zwoel karakter en het zuivere geluid van Mary Louise, waar Zangeres zonder Naam (Mary Servaes) trots op zal zijn geweest.

De dansbare tekst en muziek van het levenslied zoals vroeger, van Maria Louise is de jaren 70 geschreven en gecomponeerd door Jack de Nijs en J. Verburgt en geproduceerd door SSG.

Comments are closed.