De Nederlandse muziek is voor de helden van het vaderlandse lied hun best vriend

De zomerstop komt voor het Uurtje Waterloo, akelig dichtbij, maar Nederlandse helden van vaderlandse lied blijven in de schijnwerpers treden
5 april 2019
Vol trots met passie en vuur, zien Nederlandse helden van vaderlands lied, Muzikale droom, werkelijkheid worden
8 april 2019

De Nederlandse muziek is voor de helden van het vaderlandse lied hun best vriend

Voor vele helden van het vaderlandse lied geld, dat ze het geluk gevonden hebben in het nationale product, dat betekent voor de Nederlandse helden, dat het nationale product de beste vriend van de helden is.

In het leven wordt al genoeg gelogen en bedrogen, waarbij een leugentje om bestwil niet geschaad wordt, maar in muziekland is het leven te mooi om van de dagelijkse beslommeringen, geen gebruik te maken.

Alleen door de inspiratie van buitenaf, kan de muziek altijd blijven bestaan en hier maken de helden van het vaderlandse lied gretig gebruik van.

Als de Helden zich omdraaien, richting de studio en vol inspiratie zitten om een nieuwe song in de markt te zetten moet er nog veel werk verzet worden.

Dit is het leven van een vaderlandse held, die na alle inspanningen, de grondvesten laten trillen op de landelijke podia, de feesttenten of bij de zigeunerfeesten spelen.

De volgende helden willen bewijzen, dat het Nederlandse lied hun beste vriend is.

Comments are closed.