De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, willen altijd graag dichtbij het nationale publiek staan en spelen daarop in

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied willen het liefst samen zijn, met het nationale publiek en de vele lieve fans
25 maart 2020
De Nederlandse helden en het vaderlandse lied zijn hot, ook in barre tijden, dit willen ze graag delen met de samenleving.
28 maart 2020

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, willen altijd graag dichtbij het nationale publiek staan en spelen daarop in

De allermooiste steden van Nederland zijn uitgestorven, de kroegen, de pleinen en de tenten liggen stil, maar het Nederlandse lied draait op volle toeren, als een nachttrein.

Het Nederlandse lied, met zijn nationale helden is altijd dichtbij, ook voor de nationale helden van het vaderlandse lied geldt, dat ze door de zure appel heen moeten bijten.

Het Nederlandse lied krijgt op dit moment een hele andere betekenis, maar het vaderlandse lied verbind mensen met elkaar en weet het nationale publiek recht in het hart te raken, dat verbroedert.

Het Nederlandse lied zal altijd een feest zijn om naar te luisteren, ook in slechte tijden geeft dit steun aan het nationale volk.

De trein van Nederland muziekland draait overuren en daar werken de volgende helden van het vaderlandse lied graag aan mee.

Comments are closed.