De Nederlandse helden van het vaderlandse lied vieren samen het nationale volk ook feestje onder de mooie brandende zon

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, zweven op de wolken van de muziek en komen deze zomer eraan in Nederland muziekland
24 juni 2022
Onze Nederlandse helden voelen zich als een miljonair, als de zon schijnt en ze het nationale product van de daken mogen schreeuwen
27 juni 2022

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied vieren samen het nationale volk ook feestje onder de mooie brandende zon

Het nationale volk, zijn degene, die het vaderlandse lied en de Nederlandse helden, in Nederland muziekland op handen draagt.

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied gaan hier vol passie en overgaaf voor en houden hier zo veel van, dat ze verslaafd zijn aan het nationale product, dat de Nederlandse helden van de daken schreeuwen.

Het zal een lange hete zomer worden, op weg naar de stralende zon, waar het Nederlandse lied in de kroegen, op de pleinen en op de festivals de overhand zullen hebben.

Het Nederlandse lied, is dan ook het zonnetje in het leven, van de nationale helden, waar het vaderlandse volk trots op is.

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, danken het vaderlandse publiek, die het nationale product steunt en op handen draagt in Nederland muziekland.

Hier Mag men dan ook trots op zijn en een drankje op gedronken worden.

De volgende Nederlandse helden van het vaderlandse lied, zijn klaar voor een lange hete zomer, waar het Nederlandse lied de overhand heeft.

Comments are closed.