De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, houden vol passie en vuur van het Hollandse lied, ook in coronatijd

Nederlandse helden van het vaderlandse lied willen zich volledig, vol gas recht uit het hart laten gaan, om de charts te bereiken.
12 februari 2021
Nederlandse helden van het levenslied blijven in coronatijd hun mannetje staan en zijn voor het nationale publiek, een rots in de branding
15 februari 2021

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, houden vol passie en vuur van het Hollandse lied, ook in coronatijd

Wat verlangen de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, dat de deuren, in Nederland muziekland, waaronder de kroegen weer wagenwijd openzetten.

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, leunen op dit moment op hun gouden stemgeluid, maar dezelfde helden van het Nederlandse lied, missen de torenhoge gezelligheid, in de kroegen, op de pleinen en de podia.

Voor het nationale publiek is het niet anders, deze missen hun idolen en de gezelligheid, ook in de kroegen, op de pleinen en de podia, onder het genot van een stevig glas blond schuimend bier.

Alles wat de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, met gesloten deuren in de lockdown periode van covid-19 hebben gepresteerd, gaan straks weer vol gas in de hoogste versnelling ervoor.

Het nationale publiek en de Nederlandse helden van het vaderlandse lied zitten met spanning te wachten dat de deuren in Nederland muziekland weer open gaan oe, la la.

Dankbaar zijn de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, dat ook in tijden van corona, het nationale publiek, Nederland muziekland is blijven steunen.

De volgende Nederlandse helden, willen in deze periode, het nationale publiek, niet  in hun hemd laten staan en laten genieten van hun nieuwste product.

Comments are closed.