Amsterdam raakt oververhit met niemand danst als zij van Wesley Meurs

Ronnie van Bemmel kan niet zonder de vrouwen, want ze hebben veel te geven, maar Hou je vinger op je knip
12 juni 2017
Marco Schouten voelt zich happy en gaat feesten met Viva la Fiësta
13 juni 2017

Amsterdam raakt oververhit met niemand danst als zij van Wesley Meurs

Vuur en Passie komt in Amsterdamse zanger Wesley Meurs los, met niemand danst als zij

De sympathieke, geliefde, Amsterdamse zanger Wesley Meurs met zijn moves en uitstraling, doet wat hij wil en is altijd onderweg met de Nederlandse muziek. Nu de zomer voor de deur staat is het tijd om alle remmen los te gooien, dit heeft het team, bestaande uit Ron van Beveren, songwriter Bram Koning en de zanger zelf.

De plannen zijn uitgespreid op tafel en Wesley heeft er zin in, de komende periode moeten er drie singels verschijnen “Niemand danst als zij” is de eerste, die de zanger met volle trots en overgaaf onlangs gelanceerd heeft.

De singel is een swingend, opzwepend, vrolijk, gezellig, vurig stuk muziek vol passie zoals de Enrique Iglesias-stijl, maar dan in het Nederlands met een verhitte mediterrane sound en een ferme, vet coole disco beat, een stijl die op maat gesneden is voor Wesley Meurs.

Naar de bijbehorende clip blijf je kijken, want niemand danst als zij en dat wil je niet missen, want de gemoederen raken oververhit.

Nederland is vele zangers rijk maar de bijzondere stijl die op maat gesneden is voor Wesley, wil de zanger op doorborduren en ontwikkelen, zodat de zanger uniek in zijn soort wordt.

Comments are closed.