Als de Nederlandse helden, het Nederlandse lied, door de aderen voelt stromen, wordt het een gekkenhuis en weten ze het publiek te raken

Als de Nederlandse helden, de eerste keer, vol verlangen, worden gegrepen door het vaderlandse lied, gaan deuren open in het muzikale huis
30 juli 2020
De Nederlandse Helden van het vader landse lied, denken aan niets anders, vol passie en vuur, aan het Nederlandse lied
1 augustus 2020

Als de Nederlandse helden, het Nederlandse lied, door de aderen voelt stromen, wordt het een gekkenhuis en weten ze het publiek te raken

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, voelen zich als koning van de kroeg, het plein en de tent, als ze het Nederlandse lied van de daken mogen schreeuwen.

Als de Nederlandse helden, het Nederlandse lied, door de aderen voelen stromen, wordt het een gekkenhuis en weten de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, het nationale publiek te raken.

Het Nederlandse lied, is bij de nationale helden vaak met de paplepel ingegoten en hebben het vak van het Nederlandse lied zich eigen gemaakt.

De Papa’s en mama’s zijn trots op hun helden van het vaderlandse lied.

Met Passie en vuur, willen de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, samen met het publiek, het nationale lied van de daken schreeuwen en de grondvesten laten trillen.

De nacht is niet de schuld, dat het Nederlandse lied, niet naar het next level wordt getild, maar covid-19, die langzaam maar zeker de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, de trap mee naar beneden neemt.

De volgende helden van het Nederlandse lied, willen weer voet aan vaste wal zetten, om het Nederlandse lied een hart onder de riem te steken.

Comments are closed.