Aftellen is voor de Waterloos begonnen in Nederland muziekland en wenst iedereen een Happy 2021, die muzikaal beter zal zijn, dan 2020

De Nederlandse helden kunnen geen dagen zonder het vaderlandse lied en het nationale publiek, zelfs in corona-tijd niet
30 december 2020
Het Leven van Nederlandse helden is niet compleet zonder het vaderlandse lied en voelen zich hier sterker dan ooit mee verbonden
7 januari 2021

Aftellen is voor de Waterloos begonnen in Nederland muziekland en wenst iedereen een Happy 2021, die muzikaal beter zal zijn, dan 2020

 

Voor veel helden van het Nederlandse lied, zal 2020, de stoutste droom in vervulling gaan, covid-19 gooit roet in het eten.

De Waterloos on tour, nemen het nationale publiek a.s zondag, 3 januari vanaf 18.00 uur mee terug in de tijd, naar het nieuwjaarsfeest van 2020, in het Forum te Groningen, die Oog-Tv uitzend of via de stream te volgen is (KLIK HIER).

Helaas, het is in 2020 anders geworden, voor vele Nederlandse helden die van het Nederlandse lied houden, werd het stil, nu covid-19 de overhand kreeg.

De gezelligheid met het Adje voor de sfeer, was zomaar verdwenen in Nederland muziekland, meer dan 100000 woorden schieten te kort.

Op 2 januari, afgelopen jaar zijn de Waterloos voor het laatst on tour, daarna begint covid-19 om zich heen te grijpen met alle gevolgen van dien.

De gebroeders Waterloo weten samen met de volgende helden van het vaderlandse lied, het Forum te Groningen, in het nieuwe jaar te bestormen om het Nederlandse lied van de daken te schreeuwen.

Tevens was dit voor de gebroeders Waterloo, de laatste on tour, omdat covid-19 roet in het eten gooit.

Reden te meer om af te stemmen op Oog-TV of te volgen via de stream (KLIK HIER)

Comments are closed.