A3aan Drost komt met echte tranentrekker ik blijf je Vader

Volg de Waterloos weer oud en vertrouwd op de site
26 augustus 2015
William van Dijk zal publiek overtuigen en in vuur en vlam zetten
27 augustus 2015

A3aan Drost komt met echte tranentrekker ik blijf je Vader

A3aan Dros - Ik blijf je vader

De zanger A3aan Drost uit Steggerda leeft en voelt zich vrij voor altijd en blijft wie hij is. De zanger die een gewone jongen van de straat blijft weet wat hij wil en dat is het publiek vermaken met zijn singels. A3aan schut dan ook zomaar even een nieuwe singel uit zijn mouw, Het resultaat  van “Ik blijf je vader” mag er dan ook zijn. De singel ik blijf je vader is een echte tranentrekker en gaat over een scheiding, waarbij een kind in het spel is, die bij de moeder woont. Vele alleenstaande vaders zullen zich zelf in de clip herkennen welke Martin Sterken van tekst en muziek heeft voorzien en de productie voor zijn rekening heeft genomen.

Comments are closed.