Thomas Berge uit Haaksbergen, wil niet dat je gaat

Jij bent veel te mooi krijgt nieuw maatpak van Feestzanger René
7 juni 2017
Want als je lacht, geniet zanger Tommy Lips het meest in Tilburg
8 juni 2017

Thomas Berge uit Haaksbergen, wil niet dat je gaat

Thomas Berge wil niet dat je gaat en dat je zanger blijft steunen in de muziek

De blonde god, uit Haaksbergen afkomstige, Nederlandse zanger Thomas Berge, geloofd in zijn dromen en weet dat niets onmogelijk is om alleen de berg omhoog te klimmen. Als de zanger begint te lachen, gaat het publiek compleet uit hun dak.

De mooiste dag uit Thomas zijn leven is nog steeds, dat de zanger voor het eerst het podium wist te bestijgen en het publiek te entertainen.

Vele singels en albums, hebben de revue met succes gepasseerd bij Thomas Berge, de zanger was dan ook toe aan iets nieuws, Edwin van de Hoevelaak belde op het juiste moment onder het genot van een hapje en drankje in een Burger restaurant, de blonde god is laaiend enthousiast over het nummer geworden, die Edwin geschreven heeft voor Thomas die met volle trots en overgaaf de nieuwe singel “Ik wil niet dat je gaat” lanceert.

Een verbroken relatie is de rode draad van de singel ik wil niet dat je gaat, wat perfect bij Thomas past, omdat de zanger als geen ander weet hoe het voelt.

Thomas weet de singel real op het publiek over te brengen, velen zullen dit beamen omdat het een herkenbare tekst is.

De singel ik wil niet dat je gaat is een krachtige, opzwepende, moderne popsong, met een herkenbare, droevige sound en een beat vol passie en vuur.

Ik wil niet dat je gaat is een stuk vakwerk op Nederlands vakgebied in de muziek, met een diep doordringende tekst die velen wel een keer meegemaakt hebben en oud zeer zal oproepen.

Comments are closed.