Amaryllis Temmerman gaat door vuur voor liefde van leven

Maria Goosen zweeft op de wind boven muziekvijver
29 mei 2017
Waterloos on tour, een mega, vet, cool, superfeest
30 mei 2017

Amaryllis Temmerman gaat door vuur voor liefde van leven

De Belgische actrice/presentatrice en zangeres Amaryllis Temmerman, die miljoenen dingen kan, wordt bijgestaan door het publiek en die de zangeres op dat ene moment zo’n mooie tijd bezorgt heeft, net als toen.

Het is voor Amaryllis dan ook: nu of nooit en lanceert met volle trots en overgaaf de nieuwe singel “Liefde van mijn leven”, die de zangeres zelf geschreven heeft.

Nadat de zangeres in de Belgische charts, de harten van het publiek verovert heeft, spreidt Amaryllis haar vleugel boven de Nederlandse muzikale vijver om voet aan vaste wal te zetten op Nederlandse bodem, met de nieuwe singel liefde van mijn leven.

De singel liefde van mijn leven, gaat over haar man en liefde van haar leven. De singel is een krachtige, opgewekte, zwoele, zomerse ballade, vol passie, vuur en een vleugje romantiek, met een hartverwarmende sound die lekker in het gehoor ligt om op weg te zweven en en een poppy beat heeft, die gaat over het meest bezongen item in de muziek, de liefde.

Als men de clip tot het eind volgt en alle puzzelstukjes passen, komt men er pas achter of er meer achter zit, bekijk daarom snel het mysterieuze raadsel liefde van mijn leven.

Comments are closed.