18 september 2019, het laatste evenement van Waterloos on tour, voordat het corona-virus uitbrak. De waterloos laten je dit herbeleven!

De boys and girls, die het Nederlandse lied op handen dragen, zijn trots op de helden van het vaderlandse lied en laten ze niet in hun hemd staan
11 mei 2020
Zover is de weg van het nieuwe normaal niet meer, voor de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, waar de anderhalve meter de norm wordt
13 mei 2020

18 september 2019, het laatste evenement van Waterloos on tour, voordat het corona-virus uitbrak. De waterloos laten je dit herbeleven!

Het Corona-virus speelt het nationale publiek nog steeds parten, De Waterloos nemen je dan ook weer mee on tour naar een meezingfeest in de gezellige Huize Maas te Groningen, die zijn weerga niet kent.

Het is zondag 17 mei de derde zondag van de maand, tijd voor de Waterloos on tour bij Oog-Tv vanaf 18.00 of te volgen via de stream, (KLIK HIER).

De gezelligheid zal, nog niet zo zijn als het oude normaal, maar vanuit de luie stoel, garandeer je anderhalve meter afstand wat de norm is.

Reden te meer om vanuit je luie stoel af te stemmen op Oog-Tv a.s. zondag of te volgen via de stream.

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, die de zon in Nederland muziekland laat schijnen, de grondvesten in de feestentent te Groningen laat trillen en het dak eraf blaast, zijn:

Reden te meer het Nederlandse lied in de gezellige oude tijden te herbeleven bij Oog-Tv of Via de stream (KLIK HIER).

Comments are closed.