De Nederlandse helden, met liefde in het hart voor het vaderlandse lied, gaan altijd door, op de allermooiste uren in de gouwe ouwe tijd

Nederland muziekland, staat open voor de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, tijden, voor en na corona
5 mei 2021
De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, hebben afgelopen jaar vele zwarte bladzijden in het boek gezien, maar hebben niet stil gezeten en zijn door gegaan met ademhalen.
12 mei 2021

De Nederlandse helden, met liefde in het hart voor het vaderlandse lied, gaan altijd door, op de allermooiste uren in de gouwe ouwe tijd

Nu covid-19 de touwtjes nog in handen heeft kunnen de Nederlandse sterren, niet zweven tussen de sterren, op de kleuren van de regenboog.

Langzaam laat men de touwtjes vieren, om van de BBQ genieten, tot aan de sterren van San’t Angelo toe.

De de duivenmelker is weer tot leven gekomen, nu de kroegen en de terrassen weer beperkt open mogen om het Nederlandse lied door de boxen te laten gieren en de grondvesten te laten trillen.

Inderdaad, nee, het is nog niet, echt gezellig in Nederland muziekland, de Nederlandse sterren van het vaderlandse lied mogen, nog niet op het podia neerstrijken.

Nee Nederland is nog niet back to het oude normaal, waar het Oranje team, (het nationale volk) van hun idolen kan genieten.

De volgende nationale helden van het vaderlandse lied, hebben niet stilgezeten tijdens de Covid en kijken uit naar de dag, dat alle lichten op groen gaan en gas er weer op mag.

Comments are closed.