Nog steeds voelen de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, zich samen verbonden vol passie en vuur met het Nederlandse lied
7 augustus 2019
De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, laten zich gaan en vinden het te gek om het publiek voor zich te winnen
9 augustus 2019

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied gaan je meenemen naar nieuwe dingen in Nederland Muziekland.

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, nemen het Nationale publiek mee, in een reis door de tijd, in Nederland muziekland.

Overal in Nederland, ontstaan nieuwe muzikale projecten in Nederland muziekland, met het zilveren schijfje met alleen een mooie foto, kom je er tegenwoordig niet meer, het gaat niet goed tegenwoordig met het zilveren schijfje.

Belangrijker is de stream, de sociale media, die de foto’s online zet, het viraal gaan met bewegende beelden op youtube en niet te vergeten: het downloaden van het Nederlandse lied door het nationale publiek.

Dit is, hoe de Nederlandse helden van het vaderlandse lied, met al hun passie en vuur, het Nederlandse lied van de daken schreeuwen, waar het nationale volk trots op is.

De Nederlandse helden van het vaderlandse lied, leven hun leven en weten dit prima vol te houden om landelijk de grondvesten te laten trillen op de pleinen, in de kroegen en in de feesttenten, waar Belinda, Youri, Patrick, Gustaf, Otto en Danique trots op zijn.

De volgende Helden van het vaderlandse lied, zeggen de zomer langzaam varwel en begroeten een nieuw seizoen net nieuwe dingen in de Nederlandse muziekwereld

Comments are closed.