Michael van der plas en Bianca Voorn blazen Boom, Boom nieuw leven in met voom voom,

Colinda & Daisy zijn mannen zat, dit blijkt uit de Jagers en ’t wild
17 juni 2017
Mike Kanders uit Healen ziet nieuwe kansen met zeg eens eerlijk
17 juni 2017

Michael van der plas en Bianca Voorn blazen Boom, Boom nieuw leven in met voom voom,

Is de nieuwe singel Voom Voom, wel of geen plagiaat van Michael van der Plas en Bianca Meidoorn.

Michael van der Plas, (bekend van Micheal en Samantha de Jong, Barbie) en Bianca Meivogel, de Eigenaresse van café Voom Voom en tevens tegenwoordig manager van Michael, weten samen met de Gipsy Maffia boem, boem nieuw leven in blazen met “Voom Voom

Boem, Boem is een singel waarmee Antonio Holsken in 2008 voet aan vaste wal zet in Nederland muziekland en binnen de korste keren stond de social media roodgloeiend dit i.v.m. plagiaat dat gepleegd zal zijn

Bianca Meivogel en Michael van de Plas luiden met de heropening van het Spaanse Café .Voom Voom in heeft boem, Boem omgedoopt tot “Voom, Voom” en lanceren, de singel voom voom. De singel stond goed en wel online en het prijzencircus begon weer van voor af aan op social media, net als bij Antonio. Er zou plagiaat gepleegd zijn.

De media dook er boven op bij Antonio, maar werd een knaller van weleer.

Michael van der Plas en Bianca Voorn weten met Voom Voom krachtige, opzwepende, dampende en stampende feestplaat in de markt te zetten met een beat die de jeugd zal aanspreken en niet alleen in Tormolinos maar in vele kroegen, op pleinen en feesten zullen de grondvesten trillen.

Zelfs van Antonio Holsken hebben Michael en Bianca, de complimenten mogen ontvangen, die het een leuke versie van boem boem vind.

De claimende partij heeft inmiddels stappen ondernomen tegen het plagiaat, Michael en Bianca hebben nog niet op gereageerd op de beschuldiging.

Comments are closed.