Colinda & Daisy zijn mannen zat, dit blijkt uit de Jagers en ’t wild

Ancora laat zich niet klein krijgen door storm en woeste regen
16 juni 2017
Michael van der plas en Bianca Voorn blazen Boom, Boom nieuw leven in met voom voom,
17 juni 2017

Colinda & Daisy zijn mannen zat, dit blijkt uit de Jagers en ’t wild

 

Het Wild, Colinda & Daisy genaamd, zijn Jagers, de mannen van het wild zat

De Tilburgse goed uitziende, vrolijke, spontane volkszangeres Colinda, net als Dochterlief Daisy, die sinds enige tijd een ijzersterk duo vormen en geen introductie nodig hebben, weten van elk optreden een waar volksfeest te maken, waar de grondvesten trillen met 9.8 op de schaal Van Richter.

Nu Colinda, inmiddels 39 kilo kwijt is, kan ze zeggen adios, tot zien de groeten.

Iets waar de volkszangeres trots op is, het wordt tijd om dit te vieren.

Samen met dochter Daisy lanceert het ijzersterke duo de nieuwe single ‘De jagers en ’t wild’ met volle trots en overgaaf.

Het kan dan ook niet anders dat Colinda & Daisy weer een dampende en stampende, vrolijke, swingende, uptempo feestsingle in de markt zetten, die door Emile Hartkamp is geschreven en waar Harald Queens een feestelijke saus overheen gegoten heeft.

Waar gaat de singel de jagers en ’t wild over.

Daisy en Colinda bezingen het verhaal hoe vrouwen over mannen. Waarin naar voren komt dat mannen altijd de jagers zijn en vrouwen het wild, die thuis de poetsdoek mogen hanteren en zorgen dat het eten op tafel staat.

In 2017 zijn vrouwen meer mans en is dit voorbij, geen mannen meer voor Colinda & Daisy, de mannen willen graag pronken met de vrouw, maar spelen spel en dit heet poetsdoek en keuken hoort bij een vrouw.

Comments are closed.