Tina Trucker & Hessel Wijkstra hebben beide dezelfde truckerstic en brengen dit ten gehore

Danny Staneke uit Breda, een wereldwonder in de muziek lanceert ze huilt niet meer om mij
4 augustus 2017
José Sep uit Etten-Leur knalt hitparades binnen met lieve schat
6 augustus 2017

Tina Trucker & Hessel Wijkstra hebben beide dezelfde truckerstic en brengen dit ten gehore

Tina Trucker & Hessel Wijkstra slaan voor tweede keer als gelegenheidsduo, handen ineen met Truckerstic

De presentator/zanger Hessel Wijkstra en voormalig truckdriver, die dezelfde passie heeft als het good old duckie, de zangeres Tina Trucker en chauffeur, die als een van de eerste vrouwen, als lady on the road ging, hebben als gelegenheidsduo met Truckdrivers in 2016 de krachten gebundeld en de vleugels gespreid.

Niet alleen de passie van Tina, voor de 18 tonners, die de lady on the road tussen de lijn weet te houden is groot, zeker de truckerssound van Tina en Hessel komen recht uit het hart.

Lady Trucker, wie een Boegbeeld is, die op handen gedragen wordt in de truckerswereld, net als Hessel Wijkstra, die op volle kracht, de 18 tonners, waarvan de tanken vol zitten op hun wenken bedient met de cabine vitaminen van het Hollandse lied, om van de vrijheid te genieten, als de chauffeurs de hele wereld zien.

Na het daverende succes Truckdrivers, wisten Tina en Hessel wat ze moesten doen en werd naar een waardig vervolg gezocht, het is Hessel en Tina gelukt om als gelegenheidsduo een waardige opvolger te vinden en lanceren met volle trots de nieuwe singel, “Truckerstic”.

Tina is in de pen geklommen en de tekst truckerstic was zo geschreven voor het gelegenheidsduo, die dezelfde passie hebben voor het truckerslied en een tic voor de reuzen van de weg.

De singel truckerstic is een muzikale, vrolijke, vlotte, gezellige singel, waarbij Tina en Hessel elkaar vocaal prima aanvullen en ondersteunen en de karakteristieke truckerssound garant staat, maar anders dan gewend.

Bij het starten van de 18 tonner, zal de chauffeur met horen van de truckerstic, de banden van de reuzen op de weg, weer over de baan laten gieren.

Comments are closed.