Stefan van Loon uit Den Helder is sterker dan ooit met nieuwe singel en kiest eigen weg

Will de Brouwer uit Spijkenisse laat na enige tijd weer van zich horen met Ja Jij!
12 augustus 2017
Rein Mercha uit Den Haag, kan geluk niet op, oh wat heeft de zanger een geluk
14 augustus 2017

Stefan van Loon uit Den Helder is sterker dan ooit met nieuwe singel en kiest eigen weg

Eerst moet Stefan van Loon in diep dal terecht komen, om sterker dan ooit eruit te komen.

De geboren en getogen zanger Stefan van Loon uit Den Helder, welke een aanstormend talent is sinds 2013, heeft pieken en diepe dalen gekend, maar weet goed aan de weg te timmeren en zijn vleugels te spreiden om voet aan vaste wal te krijgen in Nederland Muziekland.

Met bloed, zweet en tranen is de zanger bezig om het repertoire uit te breiden.

De passie voor de muziek waar Amor een grote rol in speelde is niet verdwenen, toen Stefan in het diep dal zat heeft de vriendin van de zanger hem door dik en dun gesteund.

Stefan, die op de podia en achter de schermen ook gesteund wordt door zijn liefhebbende vriendin, die tevens het geluid regelt, weet sterker dan ooit terug te komen binnen de muzikale vijver.

“Sterker dan ooit” is ook de titel van de nieuwe singel die op het lijf van de zanger geschreven is voor Frans van Nispen en Tony van Boxtel.

Met de nieuwe singel sterker dan ooit wil Stefan van Loon aantonen dat het leven hard is, maar door vallen en opstaan je eigen weg moet kiezen en te genieten van de kleine en belangrijkste dingen in het leven.

De singel sterker dan ooit is een poppy, levenslied met een zware, gevoelige tekst en heftige beat, die lekker in het gehoor ligt en swingt.

Toch zit er een droevig verhaal achter de tekst van sterker dan ooit, Stefan weet het zo te brengen, dat het anders binnendringt.

Comments are closed.