Pledging my Love blijft voor Johan Heeren altijd zijn liefste

Dit wordt een feestje voor Jan van Est, maar niet alleen.
11 augustus 2017
Will de Brouwer uit Spijkenisse laat na enige tijd weer van zich horen met Ja Jij!
12 augustus 2017

Pledging my Love blijft voor Johan Heeren altijd zijn liefste

Johan Heeren brengt Ode aan de King in een zwoel Nederlands jasje, voor altijd mijn liefste is het resultaat.

Onder de volle maan, weet de charmante Noord-Brabantse allround zanger Johan Heeren uit Roosendaal, vele harten te laten smelten.

Met de wilskracht en het doorzettingsvermogen van de zanger heeft de zanger al meer dan 15 jaar zijn dromen waar gemaakt en is tot de dag van vandaag verliefd op de Nederlandse muziek.

In menig kroeg of plein laat Johan zijn sound uit de boxen gieren en de grondvesten met 9.8 op de schaal van Richter trillen.

Na met bloed, zweet en tranen gewerkt te hebben aan de nieuwe tweetalige singel Voor altijd mijn liefste, is de tijd gekomen om de singel met volle overgaaf te lanceren.

De singel voor altijd mijn liefste is het gecoverde nummer Pledging my Love van Johnny Ace, waarmee Johan terugkeert naar 1955 en back to the future reist, na een facelift anno 2017 en de klasieker in een volks jasje weet te steken.

De Nederlandse tekst kwam voor rekening van Henk van Broekhoven (Alias John Spencer).

De singel voor altijd mijn liefste, welke een vrolijke, zoete, zwoele, hartverwarmende sound heeft, die lekker in het gehoor ligt en een volkse sound herbergt, waar een vleugje rock & roll komt boven drijven met een hoog oehoe gehalte, waardoor men terug gaat in de tijd, maar back to the future gaat.

Comments are closed.