Overal waar Nick Brinkhuis komt, trillen de grondvesten en ramen

Marco Schouten voelt zich happy en gaat feesten met Viva la Fiësta
13 juni 2017
Kersvers in muziekland, Friese Duo Doublon wil een mooie nacht met jou
15 juni 2017

Overal waar Nick Brinkhuis komt, trillen de grondvesten en ramen

Enthousiast gaat gezellige, vrolijke Nijverdalse zanger; Nick Brinkhuis overal voor in de muziek en heft de glazen.

De vrolijke, gezellige, enthousiaste Nijverdalse zanger Nick Brinkhuis met zijn goed gestyled haar en goed uitziende looks, kan de glazen weer heffen en op en neer laten gaan om te vieren dat de nieuwe singel “Overal” een feit is.

De zanger die van kind af aan steeds de sterren zag stralen, en op doorzettingsvermogen zijn vleugels wist te spreiden, om voet te zetten in de Nederlandse muziekwereld, weet de laatste jaren goed aan de weg te timmeren en wordt op handen gedragen door het publiek.

Als de zanger de muziek niet had als passie, zou Nick zich buitengesloten voelen van de wereld en zal de lotusbloem nooit bloeien.

Gelukkig weet de zanger het publiek te entertainen, de tijd is ook rijp voor voor Nick Brinkhuis om een stap hoger te klimmen op de muzikale ladder en heeft onlangs de singel “Overal” met volle trots weten te lanceren, waarvoor Femke Reuvers en Frank Verkooyen voor tekst en muziek verantwoordelijk zijn.

Wat is overal voor een singel?

De singel overal is een temperamentvolle, zwoele, swingende, zomerse, moderne, popsong met een passievolle sound en en krachtige opzwepende beat.

De zomer staat voor de deur en komt met rasse schreden dichterbij, Overal zal met deze singel, harten in vuur en vlam staan om daarna van een verkoelende verfrissing te genieten.

Comments are closed.