Marco Schouten voelt zich happy en gaat feesten met Viva la Fiësta

Amsterdam raakt oververhit met niemand danst als zij van Wesley Meurs
12 juni 2017
Overal waar Nick Brinkhuis komt, trillen de grondvesten en ramen
13 juni 2017

Marco Schouten voelt zich happy en gaat feesten met Viva la Fiësta

Almelose zanger Marco Schouten gaat feest vieren met Mexicaans/Spaanse Viva la Fiësta

Bij de Almelose zanger Marco Schouten, die gelegerd is in het Duitse Schuttorf, zal je geen tranen vinden in zijn bier.

Alles wat de zanger buiten de Nederlandse grenzen op muziekgebied klaarstoomt in zijn eigen Duitse stulpje, zijn Hotel Engel, gaat de Nederlandse landsgrens weer over, om het Nederlandse publiek te laten genieten, die de zanger op handen draagt.

Wat er gebeurd in Nederland muziekland, weet Marco niet, maar na elke singel spreidt Marco verder zijn vleugels en krijgt steeds meer voet aan de vaste wal in Nederland muziekland.

Nu de schapen geteld zijn en de zomer in volle aantocht is, waarbij de zomerzon weer lacht, staan meiden die veel plezier maken op de eerste rij in kroegen, pleinen en tenten, waar Marco Schouten op de Buhne staat en het dak eraf blaast.

Nu het eind van de lente in zicht is, wordt het tijd voor Marco, die zin in feesten heeft, om de nieuwe singel “Viva la Fiësta” kracht en luister bij te zetten en met volle trots en overgaaf te lanceren, die geproduceerd is, door niemand minder dan Niels Lingbeek.

De nieuwe single Viva la Fiësta, is een waardige opvolger, met een totaal andere jas.

De singel staat bol van de Mexicaanse invloeden, overgoten met een heerlijke warme, Spaanse zwoele gitaarsound, welke past bij de vrolijke, gezellige, opzwepende, feestelijke, zomerse, zwoele swingende, singel vol passie en vuur.

De singel Viva la Fiësta, die een krachtige beat bevat, ligt goed in het gehoor om de heupen heen en weer te laten schudden.

Comments are closed.