Kersvers in muziekland, Friese Duo Doublon wil een mooie nacht met jou

Overal waar Nick Brinkhuis komt, trillen de grondvesten en ramen
13 juni 2017
De allerliefste van Ochten, Marlane Dirksen met stuk, vlot, vrolijk, opzwepend, catchy muziek uit vervlogen tijden
15 juni 2017

Kersvers in muziekland, Friese Duo Doublon wil een mooie nacht met jou

Gyna en Nienke bundelen krachten tot Duo Doublon, een mooie nacht met jou is een feit.

De Friese zangeres Gerda Vermeulen uit Westereen, die als Gyna haar vleugels heeft gespreid in Nederland muziekland, met haar zuivere geluid, is een samenwerkingsverband met de bewogen Nederlandstalige allround zangeres Nienke de Ruiter, met haar gouden stemgeluid uit Franeker aangegaan

duo Doublon is het resultaat

Hemel en aarde hebben Gyna en Nienke in de kantine bewogen om het duo op te richten. De twee zangeressen voelden gelijk vanaf het eerste moment voelde de klik top en laten elkaar niet meer los, Het Duo Doublon kan de hele wereld aan en kunnen niet meer zonder elkaar.

Vandaag is dan ook de dag voor Duo Doublon om zich voor te stellen aan het publiek en lanceren met volle trots als duo Doublon de allereerste singel “Een mooie nacht met jou”, die geschreven is door Marianne de Ruiter, moeder van Nienke en geproduceerd door niemand minder dan Terry West, wie geen onbekende in Nederland muziekland is.

Het duo voelt het geluk en hebben de solocarrière opgegeven om een nieuwe weg in te slaan, waar vele muzikale deuren zullen openslaan, het duo gaat dan ook dromen van successen die komen gaan.

De ene zangeres kan niet zonder de ander en miste een nieuwe uitdaging in de muziek, wat de een mist, weet de ander aan te vullen in Duo Doublon. Zo besloot Gyna en Nienke hun krachten te bundelen om samen de vleugels in Nederland muziekland te spreiden en voet aan vaste wal te zetten met:

  • Nederlandse hits die iedereen kent.
  • Singels met een meezingbaar karakter.
  • Een feestgehalte hebben.
  • Van Goude oude tot hedendaagse pop.
  • Duitse Schlagers.
  • Engelstalige singels van volkse Nederlandse artiesten.
  • Met een gegarandeede feestgarantie.

 

Wat voor singel is een mooie nacht met Jou?

Een mooie nacht met jou is een vrolijke, frisse, opgewekte, swingende, popballade, richting de Duitse Schlager met een warme, zwoele, doordringende sound en een relaxte beat, die goed in het gehoor ligt.

Een mooie nacht met jou is voor Gyna en Nienke, als Duo Doublon, een nieuwe uitdaging in de Nederland muziekland, waarvan het publiek met volle teugen van zal gaan genieten en smaakt naar meer.

Comments are closed.