Het 3de seizoen van de Waterloos on tour, voor de 14de keer een kaaigezellig feest bij OOG TV

Als Hessel Wijkstra uit Grou aan het rijden is, gaat het gas erop
15 juni 2017
Waar het feestje is, weten de gebroeders Ko en slaan nooit een feest over
16 juni 2017

Het 3de seizoen van de Waterloos on tour, voor de 14de keer een kaaigezellig feest bij OOG TV

De zomer staat voor de deur bij Oog TV en wacht tot het kaaigezellige feest van de hilarische gebroeders Waterloo, wat a.s zondag 19 juni begint rond de klok van 18.00, Waar de Waterloos on tour, een volksfeest, wat zijn weerga niet kent zullen presenteren en afgelopen is.

In het derde seizoen zullen de Hilarische Waterloo’s, voor de veertiende keer de grondvesten van de gezellige, uitverkochte Huize Maas te Groningen laten trillen met 9.8 op de schaal van Richter en het dak eraf blazen, Samen met Bouke Scholten​ die Elvis doet herleven, René Eshuijs en . Gino Graus​, die op jeugdige leeftijd de zaal weet plat te spelen.

Nadat de hilarische gebroeders Waterloo, het podium van de Waterloos on tour hebben verlaten bij Oog TV , zal de zomer zijn intrede doen.

Reden te meer voor de trouwe kijker om zondag 19 juni voor de buis gekluisterd te zitten en af te stemmen op Oog TV, rond de klok van 18.00, om de sfeer te proeven en op te snuiven van het Grote Noordelijke volksfeest, De Waterloos on tour, wat zijn weerga niet kent.

Comments are closed.