Evert Wolters uit Emmen laat zien hoe ver hij kan gaan met de muziek.

Bernardine Waterloo wist niet wat het leven zou brengen met Milano is ze terug
7 augustus 2017
Henk Dissel & Tim Douwsma weten met gevoel het publiek zeker te raken
11 augustus 2017

Evert Wolters uit Emmen laat zien hoe ver hij kan gaan met de muziek.

Evert Wolters laat grondvesten trillen met nieuwe singel hoe ver kan ik gaan.

De geliefde en gewaardeerde Drentse zanger Evert Wolters uit Emmen, komt uit een muzikale familie en is tot de dag van vandaag nog steeds verliefd op de Nederlandse muziek.

De zanger zingt vanuit zijn gevoel en weet goed aan de weg te timmeren en voet aan vaste wal te zetten binnen Nederland muziekland. Evert heet dan ook geen tijd om languit op het strand te liggen, maar heeft een vooruitstrevende blik, alsof de morgen niet bestaat en heeft het verlangen om het liefst vannacht een nieuwe singel te lanceren.

Het moment is dan ook aangebroken om zijn nieuwe liefde, de nieuwe singel “Hoe ver kan ik gaan” met volle trots en overgaaf te lanceren.

Op de nieuwe singel valt niks aan te merken of over te zeuren, hoe ver kan ik gaan is een singel om op los te gaan en de hele nacht te dansen.

De singel hoe ver kan ik gaan is een waardige opvolger van Sexy Sax, waarvan tekst/muziek afkomstig zijn van Evert Wolters zelf, samen met het trio Hans Louws, Maarten de Groot en Willie Oosterhuis.

De singel hoe ver kan ik gaan is weer een vrolijke, warme, zwoele, verfrissende, opzwepende, uptempo single met swingende poppy, dance sound, overgoten met een beat, waar het sexy geluid van de Sax een hoofdrol in speelt en de passie en het vuur vanaf spat, waardoor de gemoederen verhit zullen raken.

Ook met de singel laat Evert Wolters met volle teugen zien hoe ver de zanger kan gaan, met wat hem lief is.

Comments are closed.