Erwin Weitering uit Emmer-Compascuum kijkt vooruit en komt met solodebuut

De oogt van de Nederlandse muziek in stijl bij hilarische Waterloos
3 augustus 2017
Er zullen tranen van geluk vloeien deze zomer bij artiesten en publiek, uit heel Nederland
4 augustus 2017

Erwin Weitering uit Emmer-Compascuum kijkt vooruit en komt met solodebuut

Erwin Weitering kan haast niet wachten tot solodebuut op 16 augustus een feit is.

De Drentse zanger Erwin Weitering uit Emmer-Compascuum, die een grote passie voor Nederlandse muziek heeft, heeft zijn stoute schoenen aangetrokken, om de vleugels te spreiden en voet aan vaste wal te zetten in Nederland Muziekland.

Erwin Weitering is een volkse, gewone, spontane jongen, die klaar staat om de muzikale ladder te beklimmen en heeft de muziek met de paplepel ingegoten gekregen door zijn overleden opa Opa Hermanus Veenstra.

Na veel ervaring in de muziekwereld te hebben opgedaan, o.a. bij feestband Total-loss, wat Erwin zal blijven doen, kijkt Erwin Weitering vooruit en is aan een carrière switch begonnen en gaat ook solo de muzikale planken betreden.

16 augustus is de grote dag en zet Erwin voet aan vaste wal met zijn solocarrière en lanceert met volle trots en overgaaf de debuutsingle “Kijk maar vooruit”.

De tekst van de singel Kijk maar vooruit is geschreven door Olav Hesselmans uit Zevenaar, wie geen onbekende is in de muziekindustrie en voor vele grote artiesten teksten heeft geschreven.

Comments are closed.