De allerliefste van Ochten, Marlane Dirksen met stuk, vlot, vrolijk, opzwepend, catchy muziek uit vervlogen tijden

Kersvers in muziekland, Friese Duo Doublon wil een mooie nacht met jou
15 juni 2017
Als Hessel Wijkstra uit Grou aan het rijden is, gaat het gas erop
15 juni 2017

De allerliefste van Ochten, Marlane Dirksen met stuk, vlot, vrolijk, opzwepend, catchy muziek uit vervlogen tijden

Ochten, trots op Marlane Dirksen, binnenkort rest van Nederland ook, met de allerliefste

Het kan de Gelderlandse gewaardeerde, altijd vrolijke, zangeres Marlane Dirksen uit Ochten niet schelen, wat een ander zegt, Marlane gaat lachend door het leven en geniet van de kleine dingen.

Met een beetje veel liefde voor de muziek, wat voor de zangeres zo belangrijk is, voelt de zangeres zich elke dag sterker worden en upload elke vrijdag een song op haar website.

Het natuurtalent, die al enige jaren onverstoord aan de weg timmert en een ware kampioen is in Nederland muziekland, is een blijvertje in de Nederlandse Muziekvijver, waar het publiek de zangeres op handen draagt.

Marlane, die steeds meer de vleugels, weet te spreiden en voet aan vaste wal weet te zetten moest heel even nadenken, nadat de zangeres was benaderd door producer Laurens van Wessel, die een nummer op de plank had liggen Voor Marlane.

Marlane staat op het punt om landelijk door te breken, met de nieuwe song “de allerliefste”, die de zangeres met volle trots en overgaaf onlangs lanceerde en wat het leven van de Gelderse zangeres enorm zal veranderen.

De singel de allerliefste waarvoor Willem Laseroms en Laurens van Wessel de pen te hand namen en tevens de verantwoording van de muziek op zich namen.

Wat voor singel is de Allerliefste?

De allerliefste is een stuk, vlot, vrolijk, opzwepend, catchy muziek uit vervlogen tijden van de Charleston met een warme sound van strakke blazers, overgoten door een vleugje accordeon en een zwoele, frisse zomerse beat die lekker in het gehoor ligt.

De singel de allerliefste laat zien dat de allerliefste een hond, een volledig uit zijn plaat gaande bouwvakker of twee vriendinnen met zelfspot op een selfie kunnen zijn.

Marlane is de nieuw generatie artiesten, die het allerliefste met het volkse repertoire met open armen ontvangen worden door het massale Nederlandse publiek.

Comments are closed.