Bernardine Waterloo wist niet wat het leven zou brengen met Milano is ze terug

John de Bever zingt Leeuwinnen toe met Oranjeversie Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht
6 augustus 2017
Evert Wolters uit Emmen laat zien hoe ver hij kan gaan met de muziek.
10 augustus 2017

Bernardine Waterloo wist niet wat het leven zou brengen met Milano is ze terug

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en komt de singel Milano, waarmee de zangeres geëindigd is.

Het zingende Frietmeisje Bernardine Waterloo uit Groningen van de beroemde frieten uit het Noorden, die een aantal jaar geleden, op het punt van doorbreken stond om de vleugels te spreiden, heeft enkele jaren geleden voor het moederschap van een welvarend gezin gekozen.

De gezellige, goedlachse zangeres heeft enkele jaren geleden de microfoon aan de wilgen gehangen binnen Nederland Muziekland en is gestopt met haar zangcarrière, niet wetend wat het leven zal brengen, met de overheerlijke frieten in de ene hand en de microfoon eenmalig in de andere, waarbij dochterlief een belangrijke rol speelt.

Een geheim is pas een geheim als dit goed bewaard blijft, dit is tot op de dag van vandaag gelukt. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en Benardine heeft de zangcarrière weer opgepakt als hobby.

Waarmee Bernardine Nederland Muziekland verliet, zet de zangeres weer voet aan vaste wal in Nederland Muziekland anno 2017, met de singel “Milano”.

De zangeres die niks aan het karakter van Milano heeft veranderd, heeft de singel een facelift laten ondergaan en is opgepimpt met een vette boost anno 2017, naar een verfrissende singel, waarbij Milano nog steeds het dorp voor de stad met stenen verruild.

Prachtig nieuws voor de fans van Bernadine, die opnieuw de studio van Gerto Heuping is ingedoken om de singel Milano een nieuwe boost te geven.

De singel Milano, waarvan de eerste reacties lovend zijn en vanaf heden te horen bij de stations, naar verwachting ook snel bij de clipzenders te zien, is weer een must voor de fans, wie weet wat het leven verder brengt van de vrolijke, goedlachse zangeres.

De singel Milano uitsluitend nog digitaal verkrijgbaar en te streamen via o.a. Spotify en Hits.NL. Het zal zo maar eens kunnen zijn dat hier snel verandering in komt.

Comments are closed.