Als Hessel Wijkstra uit Grou aan het rijden is, gaat het gas erop

De allerliefste van Ochten, Marlane Dirksen met stuk, vlot, vrolijk, opzwepend, catchy muziek uit vervlogen tijden
15 juni 2017
Het 3de seizoen van de Waterloos on tour, voor de 14de keer een kaaigezellig feest bij OOG TV
16 juni 2017

Als Hessel Wijkstra uit Grou aan het rijden is, gaat het gas erop

Hessel Wijkstra uit Grou geeft staal gas als hij aan het rijden is in de buitenlucht

De altijd vrolijke, gezellige, gewaardeerde Nederlandstalige zanger/presentator en DJ Hessel Wijkstra uit Grou, die een zwak voor de 18 tonners heeft met volle tanken.

De cabine vitaminen beginnen dan ook bij de zanger te kriebelen en de vrijheid van chauffeur proeft, maar moet nu door, ook al weet Hessel niet altijd wat hij aan zijn wiel heeft hangen, de truck sound is niet weg te denken bij de zanger.

Op volle kracht moet de zanger nu door en lanceert met volle trots de nieuwe singel “Als ik aan het rijden ben” waarmee Hessel een ode aan de automobilist brengt, wat een cover is van de legendarische zanger Willie Nelson.

Hessel heeft de lading gelost en weet een totaal nieuwe outfit aan het nummer als ik aan het rijden ben te geven. Hessel Wijkstra zit achter het stuur en trekt de wijde wereld in en bezingt het gevoel

Wat voor nummer is als ik aan het rijden ben.

Als ik aan het rijden ben is een stoere, vlotte, krachtige uptempo, sound waar een vleugje country overheen gegoten is, zodat de singel eigentijdse truck sound krijgt en een zwoele, zomerse, verfrissende beat, die lekker in het gehoor ligt

Als je aan het rijden bent, met de singel van Hessel Wijkstra op de achtergrond, ben je haast genoodzaakt om het gaspedaal langzaam maar zeker steeds verder in te trappen en vol gas verder te rijden.

 

Comments are closed.